Poročna fotografija

Ljubim svoje delo in obožujem poroke. Zaradi tega je poročna fotografija tista v kateri še posebej uživam, hkrati pa mi predstavlja tudi poseben izziv. Vsaka poroka je posebna in unikatna in želim, da so takšne tudi fotografije. Zaradi tega mi je zelo pomembno, da se kar se da prilagodim vašim individualnim željam in potrebam, naj si bodo časovne, prostorske ali cenovne. S tem namenom tudi nudim brezplačno svetovanje pred vajinim najpomembnejšim dnem, kot nekakšen uvod v vajino prekrasno zgodbo, kjer so lahko dodobra spoznamo, seznanita pa se lahko tudi z mojim načinom fotografiranja. Moj pristop je sproščen, neformalen in kar je najpomembnejše ustvarjalen. Zaradi tega je pomembno, da vas tudi osebno spoznam, saj mi to omogoča, da bom posnela fotografije, ki odražajo vas in vaš odnos s partnerjem. Tako boste v roke dobili končni izdelek v katerega se boste preprosto zaljubili.

z-j+s-sergeja-photography-wedding-poroka

Na poročnem slavju sem neopazna in profesionalna, obožujem fotografiranje pristnih objemov, solzic sreče, igrivosti, zaljubljenosti in spontanosti. Navdušena sem nad majhnimi detajli, zaradi katerih je vsaka poroka edinstvena. Moje fotografije so ustvarjene z naravnim pristopom, stilom in kančkom humorja. Kot strastna popotnica z nahrbtnikom in športnimi copati ali pa z elegantnim kovčkom vama sledim na vajin sanjski kotiček, tudi na drugi konec sveta.

Načeli po katerih se ravnam sta tudi preprostost in transparentnost. Zaradi tega pri meni ne boste naleteli na skrite dodatke. Kar pomeni nič dodatnih stroškov v primeru, da bi želeli slike imeti na disku ali kakšnem drugem mediju. Prav tako ni cena poročnega fotografiranja vezana na določeno število fotografij.

Ne glede na paket, katerega boste izbrali boste dobili naslednje:
– vse urejene slike z vašega poročnega dne
– črno-bele različice izbranih slik
– vse slike na voljo tudi na USB (ali željenem mediju)

Z veseljem bom fotografinja na vajin poročni dan in vseh vajinih pomembnih dogodkov v življenju, pa naj bo to nosečniško fotografiranje, fotografiranje novorojenčka, družinsko fotografiranje …

sergeja-photography-album-fotografija-poroka-wedding

IMG_1967-sergeja-photography-wedding-poroka-pearls

p+j

sergeja-photography-wedding-POROKA-M+S

sergeja-photography-wedding-a+v-01

Sergeja Photography M+J

sergeja-photography-T+D